Trenger du rørlegger?

Bestill her!

Hansgrohe Talis E 110 Servantkran u/bunnventil Sort Matt

Hansgrohe Talis E110
  • EcoSmart: Maks 5L/min
  • ComfortZone: 110
  • 1-greps servantkran
Fast pris på montering

Variant

NRF-nummer: 4242359

På lager

2 190 kr

med montering

4 890 kr
  • Du bestiller oppdraget, vi gjør resten
  • Faktura kommer når arbeid er utført
  • Frakt er gratis

Les vilkår her!

Beskrivelse

Talis E 110 fra Hansgrohe er et 1-greps blandebatteri med høy grad av komfort i bruk. Servantkranen er praktisk og fin med god avstand mellom tut og servant.

Servantkranene i Talis E serien passer inn i de fleste bad og er lette å rengjøre med sine presise kanter og flotte overflater.

Dette produktet selges uten tilhørende bunnventil, om du ønsker dette så kan du finne tilsvarende produkt som selges med bunnventil.

Produktegenskaper:
- ComfortZone: 110
- Overheng: 112 mm
- Tuthøyde: 104 mm
- Grepsvariant: grep
- Stråletype: normal stråle
- Maks. gjennomstrømningsmengde ved 3 bar: 5 l/min
- Keramisk innmat
- Justerbar temperaturbegrensning
- Passer til gass gjennomstrømningsvarmer
- SINTEF 1834
- STA 1370

Airpower: Blander sjenerøse mengder luft inn i vannet. De berikede dråpene er luksuriøse, lette og beroligende på huden og gir mindre sprut i servanten. For en mer effektiv bruk av den dyrebare ressursen som vann er.

Comfortzone: Mer albuerom når du vasker hender, en komfortabel måte å vaske hår på eller bare fylle beholdere: Jo bedre kranen passer til plassen, jo mer fleksible blir alternativene. Vi kaller området mellom kranen og servanten for ComfortZone fordi du kan bruke den som du vil.

EcoSmart: Hansgrohes standardkraner er utstyrt med vår EcoSmart-teknologi for å spare vann og energi – siden 2010. Mens du nyter den fulle vannopplevelsen, bruker den maks. 5 l/min. Bra for et bevisst forbruk av vann og energi.

QuickClean: Hvem liker egentlig å gjøre rent? Kalkavleiringer og smuss forsvinner på et øyeblikk med denne teknologien. Gni ganske enkelt de fleksible silikonskivene eller -dysene med en finger. Det er raskt og holder rengjøringen til et minimum.